dimarts, 14 de desembre del 2010

rostit

Ingrediens
  • 800 g de vedella per a rostir.
  • 200 g de xampinyons
  • 8 dents d'all
  • 1 ceba gran
  • 2 porros
  • 3 pastanagues
  • 2 branques d'api
  • 1/2 litre de vi
  • 4 tomàquets madurs
  • Julivert
  • Herbes provençals
  • Llorer
  • Sal
  • Oli
:Procediment:
Podem fer la salsa i rostir la carn el dia anterior.
Posar sal i oli a la carn per introduir-la al forn. Quan agafi una mica de color, posar el vi i deixar coure fins que, al punxar-la, no surti sang.
En una cassola amb una mica d'oli posar 6 dents d'all aixafats i totes les verdures rentades i trossejades, el llorer i la canyella i fer poc a poc. Afegir el suc de la carn, dos dents d'all crus, julivert i les herbes.
Passar la salsa pel "xino".
Quan la carn està freda talleu-la en rodanxes primes. Sofregiu els xampinyons i poseu-los sobre la carn amb la salsa. Deixeu tot al forn uns 20 minuts.
Resulta molt apropiat servir la carn amb petits flams d'arròs.
Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada