Ingrediens
- 800 g de vedella per a rostir.
- 200 g de xampinyons
- 8 dents d'all
- 1 ceba gran
- 2 porros
- 3 pastanagues
- 2 branques d'api
- 1/2 litre de vi
- 4 tomàquets madurs
- Julivert
- Herbes provençals
- Llorer
- Sal
- Oli
Podem fer la salsa i rostir la carn el dia anterior.
Posar sal i oli a la carn per introduir-la al forn. Quan agafi una mica de color, posar el vi i deixar coure fins que, al punxar-la, no surti sang.
En una cassola amb una mica d'oli posar 6 dents d'all aixafats i totes les verdures rentades i trossejades, el llorer i la canyella i fer poc a poc. Afegir el suc de la carn, dos dents d'all crus, julivert i les herbes.
Passar la salsa pel "xino".
Quan la carn està freda talleu-la en rodanxes primes. Sofregiu els xampinyons i poseu-los sobre la carn amb la salsa. Deixeu tot al forn uns 20 minuts.
Resulta molt apropiat servir la carn amb petits flams d'arròs.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada