dissabte, 18 de desembre del 2010

coca de llardons

Ingredients:150 gr. de llard
250 gr. de llardons
300 gr. de farina
2 ous
50 gr. de sucre
pinyons i 1 pell de llimona ratllada


Recepta:Formem un volcà amb farina, al mig hi posarem els ous, el sucre i la ratlladura de llimona. A continuació fem bocins amb el llard i els escampem per damunt de la farina. Barregem bé tots els ingredients, treballant la massa de dins cap a fora. Quan tinguem la massa ben lligada hi afegim els llardons i treballem fins que quedi tot barrejat.
A continuació allisem la massa amb l'ajuda d'un corró.
Untem una safata de forn amb una mica de farina, posem la coca ben estirada, repartim els pinyons i una cullerada de sucre.
La posem al forn a coure a uns 150-170ª fins que quedi rossa però vigilant que no es cremi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada