divendres, 17 de desembre del 2010

pollastre al forn

    Ingredients

  • pollastre
  • mantega
  • alls
  • pebre negre
  • sal
  • barreja d'espècies (nou moscada, pebre de Jamaica...)

Elaboració

La quantitat de pollastre dependrà del nombre de persones que n'hagi de menjar.

Talleu el pollastre a quarts. A cada quart feu-hi un parell de talls perquè els condiments entrin millor dins la carn i col•loqueu-los en una safata per anar al forn.

Peleu i trinxeu uns quants alls i escampeu-los per sobre els talls de pollastre. Repartiu força trossos de mantega per sobre els talls.

Afegiu una mica d'aigua a la base de la safata; això farà que el pollastre no s'hi enganxi i ajudarà a tenir una mica de salsa juntament amb la mantega fosa.

Enforneu-ho entre 1 h i 1 h 30 min i ja el podeu servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada