dissabte, 18 de desembre del 2010

Estofat de Vedella amb bolets

Ingredients:(Per a 4 persones)
  • 1 kg. de vedella,
  • 500 g de bolets (rossinyols, pinetells...),
  • una culleradeta d´extracte de carn,
  • 50 grs. de cansalada,
  • 50 g de mantega,
  • 1/2 decilitre d'oli,
  • una ceba.
  • 2 dents d'all,
  • herbes aromàtiques,
  • sal, pebre

Elaboració:

  • Afegir la carn prèviament tallada a daus, daurar i salpebrar.

  • Dissoldre l'extracte de carn amb aigua.

  • Agregar les herbes aromàtiques i cobrir en unes tres quartes parts amb l´aigua i l´extracte de carn ja escalfats.

  • Coure durant una hora i mitja.

  • Mentrestant, netejar els bolets i tallar-los a rodanxes.

  • 1/2 hora després de separar la carn del foc afegir els bolets.

  • Tallar la ceba, l'all i la cansalada a trossets ben xics i sofregir amb l'oli i la mantega, en una cassola de terra.

      Cap comentari:

      Publica un comentari a l'entrada