Estofat de Vedella amb bolets
Ingredients:(Per a 4 persones) - 1 kg. de vedella,
- 500 g de bolets (rossinyols, pinetells...),
- una culleradeta d´extracte de carn,
- 50 grs. de cansalada,
- 50 g de mantega,
- 1/2 decilitre d'oli,
- una ceba.
- 2 dents d'all,
- herbes aromàtiques,
- sal, pebre
Elaboració:
Afegir la carn prèviament tallada a daus, daurar i salpebrar.
Dissoldre l'extracte de carn amb aigua.
Agregar les herbes aromàtiques i cobrir en unes tres quartes parts amb l´aigua i l´extracte de carn ja escalfats.
Coure durant una hora i mitja.
Mentrestant, netejar els bolets i tallar-los a rodanxes.
1/2 hora després de separar la carn del foc afegir els bolets.
Tallar la ceba, l'all i la cansalada a trossets ben xics i sofregir amb l'oli i la mantega, en una cassola de terra.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada