dissabte, 18 de desembre del 2010

Estofat de vedella

Ingredients per 4 persones:
  • 1 ceba
  • 800 gr de carn de vedella per estofar tallada a daus
  • 4 cullerades de tomàquet triturat
  • 4 patates
  • llorer
  • Oli d’oliva
  • 100 cl de Vi blanc
  • Sal
  • Aigua
Preparació:
  • 1. Pela i pica molt fina la ceba
  • 2. Sofregeix-la en una cassola amb una mica d’oli
  • 3. Quan la ceba sigui rossa aboca-hi el vi, deixa reduir i afegeix les 4 cullerades de tomàquet
  • 4. Afegeix-hi la carn i rosseja una mica tot remenant amb una cullera de fusta
  • 5. Aboca-hi l’aigua ja calenta perquè arrenqui el bull ràpidament, i afegeix-hi una fulla de llorer
  • 6. Pela una patata i, quan l’aigua ja bulli, aboca-la a la cassola esqueixant-la en talls molt petits. S’anirà desfent i espessirà el suc de l’estofat
  • 7. Deixa-ho bullir a poc a poc durant 1 hora.
  • 8. Pela les altres patates i afegeix-les a la cassola esqueixant-les en talls més o menys de la mateixa mida
  • 9. Quan les patates siguin cuites l’estofat ja serà llest

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada