Ingredients per 4 persones:
- 1 ceba
- 800 gr de carn de vedella per estofar tallada a daus
- 4 cullerades de tomàquet triturat
- 4 patates
- llorer
- Oli d’oliva
- 100 cl de Vi blanc
- Sal
- Aigua
Preparació:
- 1. Pela i pica molt fina la ceba
- 2. Sofregeix-la en una cassola amb una mica d’oli
- 3. Quan la ceba sigui rossa aboca-hi el vi, deixa reduir i afegeix les 4 cullerades de tomàquet
- 4. Afegeix-hi la carn i rosseja una mica tot remenant amb una cullera de fusta
- 5. Aboca-hi l’aigua ja calenta perquè arrenqui el bull ràpidament, i afegeix-hi una fulla de llorer
- 6. Pela una patata i, quan l’aigua ja bulli, aboca-la a la cassola esqueixant-la en talls molt petits. S’anirà desfent i espessirà el suc de l’estofat
- 7. Deixa-ho bullir a poc a poc durant 1 hora.
- 8. Pela les altres patates i afegeix-les a la cassola esqueixant-les en talls més o menys de la mateixa mida
- 9. Quan les patates siguin cuites l’estofat ja serà llest
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada