dimecres, 15 de desembre del 2010

macarrons de la montse

Ingredients:

Per a quatre persones:
300 gr. de macarrons
300 gr. de carn picada de porc
1 ceba
2 o 3 tomàquets vermells
1 trosset de mantega
200 gr. de crema de llet
100 gr. de formatge ratllat
oli i sal
Preparació:

Es posen a bullir els macarrons amb aigua i sal. Mentrestant en una cassola sofregim la carn picada i quan es cuita afegim la ceba trinxada. Quant ja està ben sofregit s'hi tira el tomàquet ratllat i es deixa coure una estona. Quan ja està s'hi tira un trosset de mantega i quan s'ha desfet s'afegeix la crema de llet i quan comença a bullir es tanca el foc. afegim els macarrons ja bullits i escorreguts i es barreja tot. Escampar el formatge ratllat per sobre i posar al forn a gratinar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada