dilluns, 13 de desembre del 2010

Bacalla al forn

enviar per emailversió imprimiblecomentar i puntuar
Ingredients:
  • 4 lloms de bacallà
  • 2 patates grans
  • 2 cebes grans
  • 3 grans d’all
  • Oli, sal & pebre vermell dolç
Preparació:

Primer escaldem en aigua bullint. el bacallà un parell de minuts .El traiem i deixem que es refredi . Posem a precalentar el forn a 200 graus.

En una plata preparem un fons central de l'all tallat a làmines i les cebes també tallades a tires i per sobre li posem el bacallà .Al costat ,el rodegem amb patates tallades a rodanxes primes . Per sobre li tirem sal , un polsim de pebre dolç i un raig ben generós d'oli ...que quedi el fons ben enegat,

posem la plata al forn precalentat, 30 minuts, i ja ho tenim bo, bo . Per menjar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada